3 grunde til at sælge dit guld til os

Guld er et gult ædelmetal, som igennem tiden har haft mange formål. Det har været anvendt som smykker, til udsmykning og til at producere genstande. Og så er det selvfølgelig blevet anvendt som en værdifuld valuta at handle med. Igennem sin levetid har guld altid været et værdifult materiale, som er blevet tillagt værdi af mange forskellige grunde. Derfor er det også et materiale, som du bør overveje at sælge, da dets værdi altid ændrer sig, oftest til det bedre, så kan få gode penge for dit guld. Læs med her nedenfor hvor vi giver dig tre gode grunde til at sælge dit guld. Du kan også gå direkte ind på vores hjemmeside Guld pris og læse mere om hvad guld er, hvordan det værdisættes og hvordan du kan sælge det. Her vil du også kunne finde en graf over priserne på guld, hvor du kan indtaste din vægt i guld, alt afhængigt at dets renhed, så du med det samme kan få en prisidé på dit guld. 

1. Guld har mange værdier

Den bedste grund til at sælge guld er absolut fordi guld har værdi af mange grunde. Guld er blevet værdisat på grund af flere parametre, men særligt tre af dem er essentielle: 

For det første er guld værdisat på grund af den knaphed. Guld har altid været et ædelmetal i begrænsede mængder, og derfor har det fået værdi. Hvert år tilføjes der omkring 2.000 ton guld til den globale pulje, men sammenlignet med andre metaller er dette en lille mængde.

For det andet er guld værdisat på grund af dens evne, da guld er et stærkt ædelmetal som kan modstå ret voldsomme forhold, så det er en god investering som materiale.

For det tredje er guldt tillagt værdi fordi dets potentialte, da guld kan omsmeltes og genbruges så meget du lyster. Derfor har guld ingen grænser for, hvad det kan bruges til.

Derfor kan du trygt sælge guld og få en god pris, men dette kræver, at du sælger, når prisen på guld er høj på verdensmarkedet. 

2. Få god hjælp til dit køb

Hos Pantsat.dk står vi klar med god service og land erfaring inden for køb og salg af guld. Derfor tilbyder vi en simpel process, når du vil holde sælge dit guld. Du skal blot booke en samtale, lade os vurdere dit guld, og når du er gået med til vores tilbud udbetaler vi dine penge straks.