Hvorfor vælge en slyngevugge, bæreseler & vikler?

Fordele ved slyngebrug 

Hvorfor er det egentlig at man skal bruge en slynge til sit barn? Jov, det er en super praktisk metode for mor, far og barn. Derudover har det mange fordele, som der er blevet samlet lige her:  

Det praktiske

  • Man kan være tæt på dit barn – og stadig have en aktiv hverdag og komme nemt ud. 
  • Mor kan nemt amme diskret i slyngen, som på den måde er nemt på farten. 
  • Behold klap- barnevognen hjemme. Det er nemmere med en slynge til sit barn til steder, hvor det kan være svært med en vogn. 
  • Man har samtidig hænderne fri til at tage sig af flere gøremål, shopping og meget mere! 

Fordele 

  • Babyer der bliver båret i slynger græder halvt så meget som andre. Hvilket skyldes den nærkontakt, der er mellem forældre og barn. Med hjælp fra en slynge er det nemt og hurtigt at kunne reagere på barnets signaler, og på den måde være en stor hjælp til mindre gråd. Hvilket vil resultere i mindre stress for forældre og omgivelser.
  • Nærkontakt er vigtigt for en baby, og er med til at skabe god tryghed. Det er en stor omvæltning for en baby at komme ud fra det vante miljø i livmoderen, og møde den nye verden. Med hjælp fra en slynge er babyen stadig tæt på mor, og beroligere barnet fra mors varme, stemme og kropskontakt.
  • Når man bære sin baby i en slynge, er der som sagt rig mulighed for at deltage og lave andre ting ved siden af. Samtidig bliver babyen involveret i familiens aktiviteter og samtaler. En baby bruger meget tid i en slynge på at være opmærksom på sine omgivelser, hvilket giver optimale betingelser for indlæring og udvikling af sociale og sprogelige evner. Som baby for man langt flere oplevelser i en slynge end blot bunden i en barnevogn. 

Vigtigst af alt: Det er rigtig hyggeligt, sjovt og ikke mindst fantastisk for både mor, far og baby. Udover slynger kan man også finde mange fine slyngevugger, som også giver en beroligende følelse for ens baby. Derudover kan det være med til at få et hurtigere afslappet barn, som på den måde falder hurtigere og en tungere søvn. Hvem ønsker ikke dette for sit kæreste eje? 

Du kan finde kvalitetstestet og fine slynger, bæreseler og slyngevugger hos Sneglehuset.com – her kan du også læse om andre pars erfaringer og anmeldelser med diverse slynger, vugger og bæreseler.