Pakkeliste til førstegangsflytteren

Hvis der er én gang jeg ville ønske at fremtidsmig havde kommet nutidsmig til undsætning, så var det i forbindelse med min første flytning hjemmefra. Der er så mange ting man lige glemmer i farten (som sin TN243BKCMY Value Pack printerpatroner) og som man pludseligt ender med at stå og mangle efter et par uger – det er hammerirriterende og kunne sagtens have været undgået. 

Hvis du er en smart mand eller kvinde, og det er du selvfølgelig, så læser du lige denne atikel igennem før du flytter, for at være sikker på at du har husket og overvejet det mest vigtige. 

Før du flytter

Laver du lige en liste over ting du ikke normaltvis plejer at mangle, men som du pludselig kunne gå hen og få brug for, det er nemlig lidt irriterende at være i en lejlighed eller et hus der kun har de ting som du absolut har brug for. 

Det kunne være ting som din gamle gameboy eller nogle af de bøger du gerne vil læse. Det kunne også være din gamle gamercomputer eller en eller anden gammel bamse fra skuret – ikke livsnødvendige ting, men ting der får det til at føles mere som et hjem.

Når du flytter

Så skal du have så meget hjælp som du overhovedet kan få for at gøre det til den nemmeste og mest ligetil flytning i hele dit liv. Heldigvis findes der kammerater og kammerater kan altid betales for at flytte med øl og pizza – det er åbenbart en uskreven regel i kammeratbogen at det gør man bare. 

Hvis du kan nå at flytte alle dine sager på én dag så er du godt sat. Et sidste godt råd til plads er at det er gratis at låne en stor flyttetrailer på de fleste tankstationer rundt omkring i landet – det er et guldtip som de færreste kender til.

Når du er flyttet 

Skal du pakke ud, og her er orden fra start alfa og omega for at du kommer til at have styr på dine sager på sigt – det nytter ikke noget at du bare vender kasserne på hovedet og dykker dirkete ned i rodet. 

Et god tip er at anskaffe en cykel til at lære byen at kende på, de fleste bliver overrasket ove rhvor nemt det egentligt er at lære byer at kende fra ryggen af en jernhest. Det eneste der i hvertfald ikke duer at at sidde i bussen.