Sådan tager du et online kviklån

Kviklån eller microlån er de seneste par år blevet rigtig populære, tiltrods for at de har været udsat for massiv kritik i medierne. Kritikken kom især i starten da muligheden opstod. Det skyldtes primært, at der var nogle der faldt for fristelsen for at låne penge og havde svært at overskue konsekvenserne og endte med ikke at kunne betale.

Branchen har de senere år strammet op og gjort det nemmere at gennemskue, hvad et lån koster, men også hvad konsekvenserne ved manglende tilbagebetaling kan være. 

Gennemgå dine lån

Inden du tager et lån er det en god ide ikke bare at få et tilbud, men søge flere. Derved er det nemmere at finde det bedste og billigste. Ofte vil det kun tage få ekstra minutters arbejde at få de ekstra tilbud. Et af de ting der skal kigges på er kviklån rente, ved at sammenligne de forskellige låns rentesat og ÅOP kan du vurdere, hvilke et der er det bedste og biligste for dig at sige ja tak til. 

Hvad er et kviklån

Et kviklån er et lån du kan tage online og derudover er det kendetegnet ved følgende

  • Det er nemt og hurtigt at låne og du har pengene indenfor få timer
  • Der skal ikke stilles sikkerhed
  • Der bliver ikke stillet spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til
  • Der lånes små beløb og der er kort betalingsfrist. 
  • Det kan være forholdsvis dyrt at låne pengene, især hvis det misligeholdes

Få krav til et kviklån

For at kunne blive godkendt til et kviklån, stilles der få krav fra låneudbyders side. En af dem er at du skal have et NemID. Det skal du bruge, når du ansøger og godkender et lånetilbud. Samtidig må du ikke stå i RKI, som dårlig betaler. Der er få der stadig låner ud ,selvom du står i RKI, men så er det under nogle helt andre betingelser. Du skal have en mailadresse, da det ellers er umuligt at sende dig et lånetilbud. Sidst men ikke mindst skal du være over 18 år og have en dansk Folkeregister adresse. 

Opfylder du de krav vil du som udgangspunkt få din låneansøgning godkendt og du vil modtage et lånetilbud.